42 yaşındaki obez Sharon Faint, fazla kilolarından kurtulmak için doktorların tavsiyesiyle mide operasyonu geçirdi ve 196 kilodayken, 118 kilo vererek 78 kiloya kadar düştü. Sarkan derilerinden dolayı kendini canavar gibi hisseden Sharon, geçirdiği operasyondan dolayı pişman oldu.
''KOLUMDAN SARKAN DERİ 4 CM''
Kıyafetlerin içinde berbat göründüğü ve bu şekilde hayatının aşkını asla bulamayacağını düşünen Sharen, vücudundan dolayı büyük bunalım içinde. Özgüveninin bittiğini anlatan Sharen, özel biriyle tanışmak için can atıyor ama bunu neredeyse imkansız görüyor. ''Tam bir canavar gibi görünüyorum. Bir yere gittiğimde kolumdan sarkan deri 4 santim. Asla kısa kollu giyinemem. Büyük hata yaptığımı düşünüyorum'' dedi.

KARIN GERME OPERASYONU YAPTIRACAK

''Bir erkek arkadaş arıyorum ve böyle kötü hissederken nasıl bulurum bilmiyorum. Belki de sadece kilolu kalmalıydım.'' diyen Sharon, aynaya ağlayarak baktığını, duşa güvensiz ve üzgün girdiğini ve bu şekilde nasıl tekrar özgüven sahibi olacağını bilmediğini anlattı. Şimdi kendine güvenini tekrar kazanmak için karın germe operasyonu için başvurdu