AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı sonrası konvoy eşliğinde ilçeye dönen Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, coşkuyla karşılandı.
Kemerden Antalya'ya giderken yüzlerce aracın ve üzeri sloganlarla giydirilmiş seçim otobüslerinin eşlik ettiği Tekirova Belediye Başkanı Üras'a, Kemer dönüşünde de büyük destek vardı. Seçim otobüsü içinde konvoylarla Kemer'e ilerleyen Başkan Üras, önce Beldibi'nde seçmenleriyle buluştu. Burada yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Üras, tebrikleri kabul ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı.
Beldibi'nden sonra sırasıyla Göynük, Kemer, Aslanbucak, Kuzdere, Çamyuva'ya da konvoy eşliğinde tur atan Başkan Üras, son olarak Tekirova'da hemşerileriyle buluştu. Tekirovalılar, Başkan Üras'a yoğun tezahüratta bulundu. Üras'la fotoğraf çektirme yarışına giren vatandaşlar, Başkanı omuzlara da aldı. Burada da kısa bir konuşma yapan Üras, şunları söyledi:
“Tekirova'da yaptığımız güzel hizmetleri inşallah büyüyen Kemer'de de gerçekleştireceğiz. Sizlerin desteğiyle Kemer'i de gerçek hizmet anlayışıyla buluşturacağız. Heyecanlarımızı birleştirdik, başarıya birlikte koşuyoruz. İnanıyorum ki Kemer kabuğunu kıracak, hak ettiği hizmeti alacak. Sizlerin de katkısıyla bir zamanlar turizmin başkenti olan Kemer'i çok daha farklı değişimler ve gelişimler bekliyor. Alacağımız bayrağı desteklerinizle en yükseğe taşıyacağız. Bundan kuşkunuz olmasın." (FOTOĞRAFLI)