Soner UÇAK/ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİRSPOR'un antrenmanını Ak Parti milletvekilleri ve belediye başkanı adayı ile birlikte izlemeye gelen Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan bir grup taraftarın protestosuyla karşılaştı. Kısa süreli protestoda taraftarlar "Statta siyaset istemiyoruz. Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı.

Maliye eski Bakanı ve geçen dönem Ak Parti'den Eskişehir milletvekili olan Kemal Unakıtan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret etti. Unakıtan ziyaretin ardından beraberinde kulüp başkanı Mesut Hoşcan, Ak Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Harun Karacan'la birlikte Atatürk Stadyumu'ndaki Eskişehirsporlu futbolcuların antrenmanını izledi. Unakıtan ile beraberindekiler stadyumda ilk olarak kapalı tribününün önüne giderek burada antrenmanı izleyen 300 kadar taraftarı selamladı.

Tribündeki bir grup taraftar Unakıtan ile yanındakilere tepki göstererek "Statta siyaset istemiyoruz. Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı. Tepkiler üzerine Unakıtan ve beraberindekiler tribünlerden uzaklaşıp, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcuların yanına gitti. Unakıtan ve beraberindekiler futbolculara bir tepsi baklava ikram etti.

Unatkıtan, Ertuğrul Sağlam'a Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında kendi sahalarında oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçında başarılar diledi.

SU(EK/SSA) (FOTOĞRAFLI)