AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Serik'in demokrasinin kalesi olduğunu söyledi.
Ak Parti'nin Serik Belediye Başkan adayı Ramazan Çalık'ın seçim bürosunun açılışına Ak Parti'den Antalya Belediye Başkan adayı Türel, Antalya Milletvekili Sadık Badak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İl Başkanı Mustafa Köse, Serik İlçe Başkan Vekili Hasan Kozan ile vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Menderes Türel, Serik'e her zaman geldiğini, bu toprakların çocuğu olduğunu belirterek, "Burada doğdum ben, çok genç yaşımda Ticaret Odası Başkanı oldum, belediye başkanı oldum, milletvekili oldum, mahalli idarelerden sorumlu genel başkan yardımcısı oldum. Antalya'mıza hizmet etmek için gecemi gündüzüme kattım" dedi. Türel ancak bunların değil Antalya'ya ve Serik'e hizmet etmenin önemli olduğunu kaydetti.
MENDERES VE ERDOĞAN
Menderes Türel, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Serik, demokrasinin kalesidir. Rahmetli Menderes, Serik'in önemini bilirdi. Rahmetli, bir çok demokrasi hamlesinde hep Serik'i sözlerinde ifade etmiştir."
Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve darbelere de değinen Türel, "Serik, Türkiye'de demokrasi üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı vermiştir. İşte geçmişte Menderes'e ne oyunlar oynanmışsa, bugün de şimdi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a aynısı oynanıyor. Şimdi Serik, demokrasinin kalesi olduğunu seçimlerde en iyi şekilde gösterecek. Bu demokrasi düşmanlarına sandıkta en güzel cevabı verecektir" ifadelerini kullandı.
DEMOKRASİNİN, ADALETİN, KALKINMANIN KALESİ
Serik'in demokrasinin yanı sıra adaletin ve kalkınmanın da kalesi olduğunu ancak 15 yıldır kalkınmadan nasibini alamadığını belirten Türel, "Bunu hepiniz söylüyorsunuz, bunu ben söylemiyorum. Adeta güzelim Serik kaderine mahkum edilmiştir. Belediyecilik Ak Parti'nin işidir. Bunu ben her yerde söylerim. Çünkü Ak Parti'nin başında İstanbul'daki mucizevi başarısıyla Recep Tayyip Erdoğan vardı" diye konuştu.
Türel, Serik adayı Ramazan Çalık'ın konuşmasında hizmet vaadinde bulunduğunu, kendilerinin söz verdiği zaman yerine getirdiklerini kaydetti. (FOTOĞRAFLI)