AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "Türkiye'nin büyümesinde rahatsız olanlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmek istiyor" dedi.

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, seçim bölgesi İslahiye’de AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Vural ve beraberindeki partililer ile temaslarda bulundu. Altınüzüm Beldesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi'nden miting düzenleyen Tayyar, burada toplanan kalabalığa konuştu. Kasetlerle iktidarın devrilmeye çalışıldığını iddia eden Tayyar, "Bu millet iyi analiz etti. Kasetlerle masetlerle bu iktidarı deviremeye yönelik olduğunu, bunun Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye projesi olduğunu bu millet çok iyi gözlemledi. Bu millet, yaşananları çok iyi değerlendirdiğinden Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor" dedi.

Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların Başbakan Erdoğan'ı tasfiye etmek istediğini ifade eden Şamil Tayyar, "Türkiye'nin büyümesinde rahatsız olanlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tasfiye etmek istiyor. Çözüm sürecine karşı olanlar, Başbakan Erdoğan’ı tasfiye etmek isteyenler, kardeşlik projesine karşı çıkanlardır" diye konuştu.

Tayyar, İslahiye'de seçim çalışmaları kapsamında CHP’ tarafından dağıtıldığı iddia edilen tarihi geçmiş çay paketini de göstererek, "Zenginden fakire gitsin. Ona karşı değilim. Çay paketinin kullanma tarihi bitmiş onlarında, kullanım tarihi 30 Mart'ta bitecek, Allah'ın izniyle" şeklinde konuştu.

KÇ (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)