YALOVA’da 1 Haziran Pazar günü tekrarlmanacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Saadet Partisi’nden (SP) Aday olan Celal Korkmaz, seçimini kazanacaklarına emin olduklarını söyledi.
Yalova Uygulama Oteli’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen SP'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, seçim döneminde Yalova’da kamplaşma oluşturularak, vatandaşların taleplerinin ertelendiğini söyledi. Korkmaz, “Adaylar birbirlerine hakareti de geçen sözlerle adeta bir savaştaymış gibi mücadele ediyorlar. Ancak unutmuş oldukları şey seçimlerden sonra da bizler yine Yalova'da yaşayacağız, hep birlikte olacağız” dedi.
CHP VE AK PARTİ’LİLERİ DAVET ETTİ
1 Haziran seçim çalışmaları kapsamında girmedikleri kapı, eli sıkılmadık insan bırakmadıklarını söyleyen Korkmaz, “Sizler de göreceksiniz Yalova’nın gönüllerinde bir tane başkan var o da Saadet Partisi’nin başkanı. Biz o gözle baktığımız zaman Yalova’nın kazananı, galibi biz olacağız. Bu seçimlerde oyumuz düşmeyecek. Bunu net söyleyeyim. Çok artıracağız ama ne kadar artıracağımızı bilmiyorum. Milli Görüş’ün oylarına göz dikenlere sesleniyorum; Muharrem İnce de diğer taraf da Saadet Partisi bize oy verecek diyorlar, yanlış yapıyorlar. Böyle bir anlayışla gelmesinler. Bizim kardeşlerimiz ve Yalovalı kardeşlerimizin bir tanesinden oy alamazlar. Ben şimdi CHP’li kardeşlerime sesleniyorum. Bütün kardeşlerimiz Saadet Partisi’ne davet ediyorum. AKP’li kardeşlerime sesleniyorum. Tamamını Saadet Partisi’ne davet ediyorum” dedi.
Toplantıya SP Yalova İl Başkanı Kemal Polat, SP GİK Üyesi Mustafa Balta ve partililer de katıldı.

ÖÇ(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)