SAADET Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman,söyleyerek, "Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi’dir" dedi.
Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Konferans Salonu’nda düzenlen SP Zonguldak belediye başkanları aday tanıtım toplantısına SP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman da katıldı. Toplantı da konuşan Karaman, yaşanabilir Türkiye’yi ve yeniden büyük Türkiye’yi kurmak için 'Milli Görüş' erlerini milletle buluşturduklarını söyledi. Türkiye’nin kısır kavgaların, içi boş polemiklerin ve seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini ifade eden Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi’dir. Çünkü Saadet Partisi kökünü maziden alır. Bizim ne hasetimiz var, ne de kasetimiz. Evet, bizim ne kirimiz, ne de kinimiz vardır. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz. Kimse bizi, ABD’nin, AB ve İsrail’in maşası olmakla suçlayamaz. 4 tane partimiz kapatıldı. Engellendik, yasaklandık. Üzerimize tanklar sürüldü ama tek bir taş bile atmadık. Tek bir kem söz söylemedik. Korktuğumuz için değil, milletimizi sevdiğimiz için. Biz bedel ödedik ama vatanımıza, milletimize asla bedel ödetmedik."
SP’nin hiçbir kavganın tarafı olmadığını da belirten Karaman, "SP hiçbir kumpasın içinde yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır. Bundan önce de olduğu gibi hakkın ve halkın yanında olacaktır. İnandığı doğruları en gür sesle haykırmaya devam edecektir. Saadet Partisi Türkiye için bir pusula, İslam alemi için bir rehber, insanlık için ise bir reçetedir. Kurtuluş reçetesidir" dedi.