SAADET Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, seçim çalışmaları kapsamında semt pazarında esnafı ziyaret etti.
Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak ve partililerle semt pazarında esnafı ziyaret eden Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, vatandaşlarla sohbet etti, genel ekonomik durum hakkında bilgi aldı. Esnafın ve vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Demiral, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Manavgat Belediyesi'ni almak için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ
Seçimler için kolları sıvadıklarını kaydeden Demiral, "Manavgat'ın milli görüş belediyeciliğiyle tanışma vakti geldi" dedi. Milli görüş belediyeciliğinin Türkiye'de referans noktası olduğunu belirten Demiral, belediyeciliğe mühür vurduklarını söyledi. Milli görüş belediyeciliğinin 'sosyal belediyecilik', 'garson belediyecilik' ve 'şeffaf belediyecilik' diye 3 ana düsturunun bulunduğunu anlatan Demiral, "Bu milletin 'milli görüş'e dönmekten başka bir çaresi kalmadı. Bütün yollarda deniz bitti. Bir tek açık yol var, o da milli görüş" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)