AK Parti'liler İzmir’de yerel yönetimlere karşı muhalefette sosyal medyayı etkin kullanmaya başladı. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir’in, "Ne çektin be İzmir" başlıklı açıklaması, twitter’da etiket (hashtag) yapıldı. Atılan binlerce tweet'le bu etiket, Türkiye gündeminde üçüncü sıraya kadar çıktı.
AK Parti İzmir’de seçim öncesi sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanarak, kamuoyu yaratmaya çalışıyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir’in, "Ne çektin be İzmir" başlığıyla İzmir’de toplu ulaşımı ve metronun bitmemesini eleştirmesi, twitter’da Türkiye gündemine oturdu. Demir, "Ne çektin be İzmir" başlıklı açıklamasını twitter’da da paylaştı. Ardından partililer, #NeCektinBeİzmir başlıklı hashtag açtı. Atılan çok sayıda tweet'le bu etiket, Türkiye gündeminde üçüncü sıraya kadar çıkarak, 'trend topic' oldu.
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Demir, yerel yönetimlere muhalefette sosyal medyayı daha etkin kullanacaklarını belirterek, "Özellikle gençler sosyal medyada çok aktif. Genç seçmene ulaşmanın yolu sosyal medyadan geçiyor. İzmir’in sorunlarını Türkiye gündemine taşınması da bizi çok mutlu etti" dedi.

ED(İÖ/SS)
--- KUTU --- ATILAN BAZI TWEETLER
- bskkocaoglu, yeni seçimlere ilk hazırlığını halkın ayağına denizi getirerek başladı
- İzmir'de yağmurlu bir günde şehir içi yüzme belgesi olmayan lütfen trafiğe çıkmasın!
- İzmir Belediyesinin yeni projesi : Yolların nehir olduğu, nehir manzaralı evler
- Rahmet (yağmur) yağıyor diye ne çektin İzmir Büyük şehir Belediyesi:
- Kocaoğlu İzmirliler’e can simidi dağıt.
- İzmir bir gün elbet fethedilecektir. Onu fetheden Binali Yıldırım ne güzel başkan, onu fetheden seçmen ne güzel seçmen.
- Her yağmurda İzmir Körfezinin rengi değişiyor, çöpler körfezde yüzüyor ve kokuyor.
- İzmir’de otobüs durakları iskeleye dönüştü.