CHP Antalya İl Başkanlığı, aday açıklamasına tepki gösteren partililer tarafından işgal edildi. Parti binasının girişine koltuk, sandalye ve masalarla barikat kuruldu.
CHP Antalya'da Muratpaşa ve Konyaaltı için uzun bekleyiş, dün akşam saatlerinde sürpriz gelişmeyle sona erdi. Konyaaltı'nda Başkan Muhittin Böcek'le devam kararı alan Parti Meclisi, Muratpaşa'da farklı bir karara imza attı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'den vazgeçen Parti Meclisi, yerine İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'i aday gösterdi. CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak Sultan Yeğen'in adının ortaya çıkmasına tepki gösteren çok sayıda partili, dün gece il binası önündeki eylem yaptı. Slogan atıp İl Başkanı Devrim Kök'ü istifaya çağıran partililer, gece yarısı dağıldı.
Partililerin aday protestosu bugün de devam etti. Sabah saatlerinde parti binası önünde toplanan Evcilmen'i destekleyen yaklaşık 700 kişi, parti binasını işgal ederken bina girişi ve içerisinde koltuk, sandalye ve masalar kullanılarak barikat oluşturuldu. Eylemcilerin bir bölümü parti binasında kalırken, bir kısmı da bina önünde slogan atmayı sürdürdü. Protestocular CHP İl Başkanı Devrim Kök'ü istifaya çağırırken, 'Her yer direniş her yer Evcilmen' diye slogan attı. Eylem devam ederken Konyaaltı'nda aday gösterilmeyen Ayhan Zor'un destekçileri de eyleme katıldı. Eylemde CHP Genel Merkezi'ni hedef alan 'Faşist yönetim istemiyoruz' sloganı atıldı.