HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Halkımızdan oylarıyla iktidarı cezalandırmalarını istiyorum" dedi.
Partisinin Söke Belediye Başkan Adayı Savaş Mertoğlu’nun seçim çalışmalarına destek için ilçeye gelen HEPAR lideri Pamukoğlu, Argavlı Köyü’nde davul, zurnayla, coşku içinde karşılandı. Parti yöneticilerinin yanı sıra büyük çoğunluğunu gençlerden oluşan kalabalık bir grupla Söke’deki parti binasına geçen Pamukoğlu, burada halka seslendi. Türkiye’nin daha önce hiç yaşamadığı durumla karşılaştığını savunan Pamukoğlu, iktidar ve muhalefet partilerini eleştirdi. Farklılık yaratacak tek partinin HEPAR olduğunu savunan Pamukoğlu, "İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerde yerel seçimler ideolojik olacak. Yeni Büyükşehir Yasası kaos getirecek. Halkımızdan oylarıyla iktidarı cezalandırmalarını istiyorum" dedi.
Partisinin Söke Belediye Başkan Adayı Savaş Mertoğlu için destek de isteyen Pamukoğlu, ardından Çarşamba Pazarı’na geçip, pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etti. buradaki konuşmasında ise AK Parti iktidarına ve çözüm sürecini eleştirip, "5 yıl önce parti programımıza aldığımız aralarında HSYK’nın yapılanmasınında bulunduğu bir çok konu şu an ülke gündemini oluşturuyor. Önümüzdeki yerel seçimler, AKP iktidarı için uyarı olması bakımından önemli" diye konuştu.