ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ'NDE DUA ETTİ
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Pazaryeri ilçesinde seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Pazaryeri ilçesinden sonra Bilecik kent merkezine gelen Vural Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu. Bilecik'te esnafları da ziyaret eden Oktay Vural'a çay bahçesinde içerisinde 'Lütfen tekrar deneyin' yazılı kağıdın olduğu boş bir ayakkabı kutusu verildi. Vural kutuyu gülerek aldı.
BİZ KİMSEYE BİAT ETMEDİK
Partisi tarafından Bilecik Kar yemek Salonu'nda düzenlenen toplantıya da katılan Oktay Vural burada yaptığı konuşmada 30 Mart'ta oy verecek olan herkesin geçmişin muhasebesini yapması gerektiğini söyledi. Vural, "Bir tek oyunuz var. O oyun değerini, namusunu, şerefini idrak ederek oyunuzu kullanın" dedi.
Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarında yaşanan hukuki sürece de değinen Oktay Vural, "Hukuk devletinin gereği olan mahkeme kararları uygulanmadı. Bir taraftan bu operasyonu yapan polisler görevden alınıyor, bir taraftan soruşturma yapan hakim ve savcılar tehdit ediliyor. Mahkeme kararları uygulanamıyor. Başbakan'ın oğlunu savcı çağırıyor, gitmiyor. Türkiye, hukuk devletidir. Bu mahkemelerde Türkiye'nin genelkurmay başkanları yargılandı. Neden kendileri kaçıyor? Çünkü artık güçlülerin hukuku haline geldi. MHP'nin sandıkta güçlenmesi, helal oylarınızın iyi yerlere gitmesi demektir. Milletimizden başka kimseye minnet borcumuz yok. Biz kimseye biat etmedik, sadece milletimize biat ederiz" diye konuştu.