AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ardahan'da düzenlenen mitingde "Beni de dinlemişler, eşimi de dinlemişler, 14 yaşındaki oğlumu da dinlemişler" dedi.
Ardahan'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kongre Caddesindeki PTT Kavşağında düzenlenen mitingde konuştu. Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ilçe belediye başkanları, başkan adaylarının da hazır bulunduğu mitingde Numan Kurtulmuş, 17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonundan itibaren Türkiye'de ittifaklar kurulduğunu, yan yana gelmeleri mümkün olmayan insanların kol kola girdiklerini söyledi.
İçerden ve dışardan hesapların yapıldığını, düşünce kuruluşlarının raporlar hazırlayarak hükümeti yıkmanın yollarını aradıklarını iddia eden Kurtulmuş, "İçerde ittifaklar kurdular. Operasyonlar yaptılar. MİT'in Suriye’deki Türkmenlere götürdüğü insanı yardımlarını basarak sanki başka bir ülkenin kurumlarına operasyon yapıyormuş gibi operasyonlar yaptılar. Kasetler, tapeler ürettiler. Beni de dinlemişler, eşimi de dinlemişler, 14 yaşındaki oğlumu da dinlemişler. 'Ne olur olmaz' diye dinleyenleri de dinlemişler. Maalesef dünyayı bu hale getirmişler. Türkiye’de bir korku imparatorluğu oluşturmaya çalışmışlar" diye konuştu.

DB(KS/AAA)(FOTOĞRAFLI)