Ruhan YALÇIN/ TEKİRDAĞ, () - SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,
Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak siyasi hayatını taçlandıracağını ifade ederek, "Başbakan Erdoğan’ın seçilmesi halinde kendisini siyaseten Milli irade adına taçlandırdığı bir dönem olacak inşallah. Milletin kendi kaderini, kendi geleceğini, kendi hayallerini gerçekleştirerek reisini seçmiş olacak” dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partililer bir süre sohbet ettikten sonra basın toplantısı düzenleyen Bakan Müezzinoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına batı ülkelerinin sessiz kaldığını ifade ederek şunları söyledi: "İsrail Gazze’de insanlık suçu işliyor. Uluslararası kamuoyunun buna seyirci kalıyor. Ramazanı buruk geçiriyoruz. İsrail’in Gazze’ye insanlık dışı uygulamaları, vahşeti, çocuk katliamları ve hastaneleri dahi bombalamaları söz konusu. Ne yazık ki batı medeniyetleri BM ve Amerika Birleşmiş Milletleri sadece seyirci kalıyor." EKMELOĞLUNU, ARKADAN SUFLE İLE EMPOZE ETTİLER
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MHP ve CHP’nin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu da eleştirerek, "Başbakan Erdoğan’ın seçilmesi halinde kendisini siyaseten Milli irade adına taçlandırdığı bir dönem olacak inşallah. Milletin kendi kaderini, kendi geleceğini, kendi hayallerini gerçekleştirerek reisini seçmiş olacak. Bir tarafta Ak Parti milletinin ortak değerlerinin, ortak heyecanının, öncülüğünü yapacak bir anlayışla aday gösterirken, diğer tarafta iki siyasi parti kapalı kapılar arkasında milletin ve seçmeninin tanımadığı bilmediği, ama muhtemelen arkadan sufle ile empoze edilen bir adayla milletin karşısına çıkıyorlar. Bu anlamda millete ve milli iradeye büyük bir yanlış yapıyorlar. Bu yanlışın karşılığını da 10 Ağustos akşamı görecekler" dedi.
Basın toplantısının ardından partililerle bir süre basına kapalı olarak görüşen Bakan Müezzinoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da makamında ziyaret ederek esnafları dolaştı.

FOTOĞRAFLI