KAYSERİ’de bir süre önce Develi MHP İlçe Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Beşparmak, yerel bir gazeteye verdiği ilanda, partinin Belediye Başkan adayı Mehmet Mangal'ın Genel Merkeze yaptığı yalan yanlış ihbarlar sonucu 'şahsına kumpas kurulduğunu' iddia etti.
MHP Develi İlçe Başkanı Mustafa Beşparmak, bir süre önce yaptığı açıklamada, “Parti içerisinde oluşturulan fitne üreticilerinin yönetimimiz ve şahsım üzerinde yaptıkları fitne ve karalama kampanyasına genel merkezin de itibar etmesi üzerine parti yönetiminden ayrıldım'' diyerek,  bu konuda partinin Develi Belediye Başkan adayı Mehmet Mangal’ı suçlamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından MHP İlçe Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Beşparmak, ilçede haftalık yayınlanan Çağdaş Develi adlı gazeteye 'Teşekkür' ilanı verdi. Beşparmak, görev başında olduğu sırada destekte bulunanlara teşekkür ettiği ilanda “Hastanede yatarken, şahsıma kumpas yapılmıştır” ifadeleri dikkat çekti.
MHP'li Belediye Başkanı adalı Mehmet Mangal ise kendisini suçlayan eski ilçe başkanının ilanıyla ilgili konuşmak istemedi.
MHP’den ayrılan eski başkanın ilanında yeralan ifadelerin bir bölümü şöyle:
“13 yıldır onur ve şerefle yürütmekte olduğum, Milliyetçi Hareket Partisi Develi İlçe Başkanlığından seçimlere 70 gün kala, şahsım hastahanede yatar iken, hiç bir şeyden haberim dahi olmadan bizzat teşkilatımca aday ettiğimiz belediye başkan adayı zatın, hastahanede yatmamı fırsat bilerek, genel merkeze yaptığı yalan yanlış ihbar ve müracaatları neticesinde, genel merkez tarafından görevden alınmış bulunmaktayız. Bu yapılan kumpas ile şahsıma, teşkilatıma ve Milliyetçi Hareketin sırtına arkadan hançer sokulmuştur..."