Serkan SALCIOĞLU / İNEBOLU(Kastamonu), () - MHP Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural, "2015 seçimleri gerçekten yeni bir iktidarın, yeni bir anlayışın iktidara gelişine vesile olacaktır" dedi.
Oktay Vural, eşi Tuba Vural'la birlikte, Kastamonu Gölköy 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda kısa dönem er olarak vatani görevini yapan oğlu Oğuz Vural’ı ziyaret etti. Daha sonra  MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ve İl Başkanı İlhan Engin ile beraber İnebolu İlçesi'ne geçen Vural, Belediye Başkanı MHP'li Engin Uzuner ve partililerle sahildeki bir kafeteryada buluştu. Vural gazetecilere yaptığı açıklamada, askerliğini yapan oğlunu ziyaret etmek amacıyla Kastamonu'ya geldiğini söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını ikinci kez kazanan Belediye Başkanı Engin Uzuner'in daveti üzerine ilçeye geldiğini belirten Vural, "Öncelikli olarak İnebolu'lulara MHP'li belediye başkanını tekrar görevlendirdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah başkanımız İnebolu'da daha güzel hizmetlerde bulunacaktır" diye konuştu.
'TÜRKİYE'NİN HER YERİNİ DOLAŞIYORUZ'
Gelecek yıl yapılacak milletvekilliği seçimlerini de değerlendiren Vural şunları söyledi:
"Türkiye'nin her yerini dolaşıyoruz. Kastamonu'da 30 Mart seçimlerinde 4 ilçemizde belediye başkanlığını kazandık. Güzel hizmetlere devam edeceğiz inşallah. Kastamonu'da MHP'nin daha etkili çalışmalarıyla Kastamonulu'larla buluşmamız devam edecek. Ben belediye başkanımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki genel seçimlere Türkiye'deki yeni siyasi dengelerle MHP'nin güçleneceği bir döneme doğru gidiyoruz. İnşallah 2015 seçimleri gerçekten yeni bir iktidarın, yeni bir anlayışın iktidara gelişine vesile olacaktır."
Vural ve beraberindekiler daha sonra İnebolu'dan ayrıldı.
FOTOĞRAFLI