ÇORUM'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Devlet Bahçeli ile görüştüğüne yönelik çıkan haberlere tepki gösterdi. Tanrıkulu, "Melih Gökçek bizim genel merkeze gelip kapının yanında secde etse bile o günahlarını affettirmez" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile beraberindeki bir heyet bugün bazı ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum'a geldi. İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, İl Başkanı Ercan Daşdan ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın ile bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuştu. Tanrıkulu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştüğüne dair çıkan iddialar hatırlatılınca, "Bu konuda benim haberim yok. Melih Gökçek partiye geldiyse herhalde bunu 1 milyon kişi duyardı diye düşünüyorum. Ortada böyle bir şey yok. Böyle bir takım haberler çıkartılıyor" dedi. Tanrıkulu, şöyle devam etti:
"Başkan Melih Gökçek'in herhalde son numaralarından bir tanesi, ona sarılmak isteniyor. Çünkü Melih Gökçek'in o kadar fazla suçu ve günahı var ki, bir kere AK Parti mitinglerinde MHP bayraklarını açtırmaktan tutun o insanları bulup getirmeye kadar. MHP ile ilgili yalan- yanlış haberi üretmeye tutun; işte bir takım diğer partilerle bizi yakıştırıp, birleştirip götürmeye kadar. Yani Melih Gökçek bizim genel merkeze gelip kapının yanında secde etse bile o günahlarını affettirmez."