MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından hükümetin maskesinin düştüğünü belirterek, "Başbakan tüm bunların hepsine ortaktır ve istifa etmelidir" dedi.
Partisinin belediye başkan adayları tanıtım törenine katılmak için Düzce'ye gelen Sadir Durmaz, kentin girişinde partililer tarafından karşılandı. Partililerin oluşturduğu araç konvoyuyla birlikte törenin yapılacağı Müftülük konferans salonuna gelen Durmaz ve beraberindekiler alkışlarla karşılandı. MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük ile birlikte salonu dolduran partilileri selamlayan Durmaz, ilçe belediye başkan adaylarıyla da tek tek tokalaştı.
Kürsüden partililere seslenen Durmaz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları nedeniyle hükümeti eleştirdi. Durmaz, "Son günlerde usulsüzlük ve rüşvet operasyonları ile iktidarın maskesi düştü. Yolsuzluk dumanı sıfırın altına düştü. Başbakan, 'Babamın oğlu olsa göz yummam' diyor. O zaman Düzcelilere açıklasın oğlu gemicikleri nasıl almış, elmas dükkanlarına nasıl ortak oldu? Tepeden tırnağa usulsüzlüklere batmışsınız, bir sen mi fark etmedin? Başbakan tüm bunların hepsine ortaktır ve istifa etmelidir. Vatandaş ayağına kışlık ayakkabı alamaz durumdayken onların ayakkabı kutularından trilyonlar çıkıyor. Bir de buna yardım parası diyerek dini duygulara alet ediyor. Takke düştü, yolsuzluk zinciri ortaya çıktı. Etrafa pis kokular yayıldı" dedi.
Durmaz, konuşmasının ardından belediye başkan adaylarını tanıttı.