MHP'nin Aliağa Belediye Başkan adayı Serkan Acar, ilçedeki mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazetecileri helikopterle gezdirip, projelerini anlattı. 6 kişilik helikopter gün boyu kent üzerinde tur attı.
Yerel seçim süreci yaklaştıkça adayların yaptığı çalışmalar da hızlandı. MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, ilginç bir çalışmaya imza attı. İlçedeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve gazetecileri helikopter ile ilçe üzerinde gezdiren Acar, projelerini anlattı. Aliağa’nın hak ettiği şekilde yönetilmediğini düşündüğünü belirten Acar, "Bugün yetersiz bulunan hizmetler, 10 yıl sonra yaklaşık 5 kat artması beklenen nüfusa asla yetmeyecek" dedi.
Acar, bu gezi ile ortaya çıkan büyük fotoğrafta, katılımcılara bir yandan neden aday olduğunun gerekçesini gösterdiğini, diğer yandan da nasıl bir ilçede yaşadıkları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağladıklarını sözlerine ekledi.
Helikopter gezisine katılanlar ise 'büyük fotoğrafa birlikte bakma' fikrini 'dahice' olarak değerlendirdi.
Yeni Mahalle Değirmendere Futbol Sahası’ndan 6’şar kişiyle havalanan helikopter, gün boyu şehrin üzerinde toplam 6 uçuş gerçekleştirdi.