MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, "Zeyid Aslan (AK Parti Tokat Milletvekili), 1939 Erbaa depremi ve 1949 sel felaketinden sonra Tokat'ın başına gelmiş en büyük felakettir" dedi.
MHP İl Başkanı Murat Polat, parti binasında basın toplantısı düzenledi. AK Parti iktidarının Tokat'ta geçmiş yıllarda 5, bu dönemde ise 3 milletvekili ile temsil edildiğini belirten Polat şöyle konuştu:
"Tokat'ımız bu milletvekillerinden şimdiye kadar hiç bir hizmet ve yatırım alamamaktadır. Ama Tokat'ımızın adını olumlu olmasa da olumsuz anılmasına sebep olmaktadırlar. AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'ın geçmiş dönemlerde bir milletvekiline mecliste o kadar bayanın ve canlı yayının olduğu ortamda bariz küfürler etmesi, yine basın mensubu hanımefendilere belden aşağı hakaret etmesiyle Tokat sürekli gündeme geliyor. Yine geçen hafta Sayın Zeyid Aslan'la Tokat'ımız yine gündem olmuştur. Ama maalesef olumsuz şekilde gündem olmuştur" dedi.
'TOKAT'IN YAKASINDAN DÜŞMESİNİ İSTİYORUZ'
AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'ı 'felaket' olarak niteleyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Zeyid Aslan, 1939 Erbaa depremi ve 1949 sel felaketinden sonra Tokat'ın başına gelmiş en büyük felakettir. Tokat'ın Zeyid Aslan'la anılması artık bizim için bir zulüm olmaya başlamıştır. Bugüne kadar Tokat'a tek bir çivi çakmayan, tek bir hizmeti olmayan Zeyid Aslan'ın Tokat'ın yakasından düşmesini istiyoruz. Tokat'a gider ayak bir hizmet vermek istiyorsa, artık Tokatlı olduğunu söylemesin, inanın en büyük hizmeti bu olur."