Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()- MHP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Çameli İlçesi’ne Mehter Takımı ila çıkarma yaptı. İpek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Denizli mitinginde, kentin 10 yıl önce kasaba olduğu yolundaki sözlerini de eleştirdi.
MHP’li adayı Ali İpek, ilçe gezileri kapsamında Çameli’ye gitti. Mehteran Takımı’nın da gösteri yaptığı ziyarette partisinin Çameli Belediye Başkan Adayı Cumhur Turgut ile birlikte halka seslenen İpek, 10 yılda bitirilemeyen Çameli yolunu tamamlama sözü verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın da katıldığı ziyarette Ali İpek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cumartesi günü Denizli mitinginde söylediği sözlere de yanıt verdi. Başbakan Erdoğan’ın Denizli’nin 10 yıl önce kasaba olduğu, AK Parti hizmetleriyle vizyon kent haline geldiği yolundaki sözlerine tepki gösteren İpek, şöyle dedi:
"Denizli, 10 yıl önce kasabaymış. Nasıl bir kasaba ama? İnsanların cıvıl cıvıl rahatlıkla dolaştığı, gönül rahatlığı ile alışveriş yaptığı, esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle, sanayicisiyle mutlu bir kasaba. Yaptıkları 3-5 hizmetle Denizli’yi il mi yaptılar yani? Bunlar Denizli’yi hiç tanımamışlar."
Denizli’nin havaalanı sorununun yıllardır çözülemediğini ama Başbakan’ın Şırnak’a havaalanı yapıldığını anlattığını söyleyen İpek, şöyle konuştu:
"Sen Denizli’nin içinde yaptığın 3-5 yerle göz boyuyorsun. Ama köylerine, ilçelerine gittiğinde insanların yaşadığı sefaleti görmüyorsun. 11 yıldır iktidardasın. Doğu illerinde bile nadiren gördüğün bu kötü köy manzaralarını Denizli’de her köyde görebilirsin. Sonra da diyorlar ki her sokağa hizmet getirdik. Aylardır soruyoruz, cevap veremiyorsunuz. Denizli’nin içinde yaptığınız yol çalışmaları yüzünden, esnafa uğrattığınız zararı kim karşılayacak? Yıllarca yüzüne bakmadığınız ilçelere neyin sözünü veriyorsunuz? Unuttuğunuz, çaresizliğe sürüklediğiniz, borç batağına soktuğunuz çiftçiye, köylüye nasıl bakacaksınız? Siz hangi hizmetten bahsediyorsunuz?"

ONB(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)