Özkan TOKMAKOĞLU/KASTAMONU, () -  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi'nin açılışını yaptı.
Kurtulmuş, açılış öncesi Kastamonu Belediye Başkanı AK Parti'li Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti. Kastamonu'nun milli kültürün en güzel yaşandığı şehirlerden olduğunu belirten Kurtulmuş, "Tarihi doku ve binaları, kültürüyle, doğasıyla Kastamonu bulunduğu yerden çok daha ileriye gitmeye layık bir şehrimizdir. En çok üzerine yoğunlaşılması gereken, Kastamonu’nun tarihi dokusunu ileriki nesillere taşıyacak çalışmaların gerçekleştirilmesidir. Ben de bir Kastamonulu olarak elimizden gelen bütün gayretimizle Kastamonu’nun başarılı olması, kazanması için değerli belediye başkanımız ve arkadaşlarının yapacağı hizmetlere katkı sunmaya gayret edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Babaş, Kurtulmuş'a plaket ve yöresel ürünler sepeti hediye etti.
Ziyaretin ardından esnafla sohbet eden Kurtulmuş, daha sonra MÜSİAD Şubesi'nin açılışını yaptı. Törende Kurtulmuş'un yanında MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen de yer aldı.

FOTOĞRAFLI