ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde yerel seçimlere ilişkin adayların çalışmaları hız kesmeden sürüyor. MHP'li Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Sülekler Köyü'nde bir toplantıya katılırken, Ak Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz de babaocağı Küçükköy'deydi.

Seçim çalışmaları kapsamında Sülekler Köyü'nde bir toplantı düzenleyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, görev yaptığı süredeki hizmetler hakkında bilgi verdi. Yeniden belediye başkanlığına aday olduğunu ifade eden Gökce, "Ben buraya siyaset yapmak için gelmedim. Bugüne kadar yaptıklarımızı ve eğer tekrar görev verilirse yapacaklarımızı anlatmaya geldim" dedi.

Seçim beyannamelerinin vatandaşa verilen borç senedi niteliğinde olduğunu ifade eden Başkan Gökce, yaklaşık 20 ay kendisine görev yaptırmadıklarını ancak birçok projeye imza atarak hayata geçirdiklerini söyledi. Uzun zamandır köy ve beldelerdeki eksiklikleri ve sorunları tespit ettiklerini anlatan Gökce, 1 Nisan'dan itibaren hizmet alanının çok genişleyeceği sözlerine ekledi.

KURDEŞEN'DEKİ SU TARTIŞMASI

Başkan Gökce, Sülekler Köyü'nün Kurdeşen mevkisindeki suyla ilgili tartışmalar konusunda, Korkuteli Belediyesi'nin Ali Kocabörek'in başkan vekilliği yaptığı dönemde bu bölgede bulunan suyu kullanmak için talepte bulunduğunu ancak ilgili kurumlardan ret cevabı geldiğini, yazışmalar yapıldığını ve sonuç olarak bu suyun tahsisinden vazgeçildiğini açıkladı. 1 Nisan'dan sonra bu işin ASAT'ın sorumluğunda olacağını anımsatan Gökce, ancak bu konuda halkın yanında olacağını dile getirdi.

AKDENİZ KÜÇÜKKÖY'DE

Küçükköy'de Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti adayı Mustafa Akdeniz, konuşmasında eski belediye başkanlarına teşekkür etti, önümüzdeki seçimlerde rakibi olan diğer adaylara da başarılar diledi. Akdeniz, "Aday arkadaşlarımız da hizmet için yola çıktı ancak bizim bir farkımız var, bizim farkımız hizmet farkıdır" dedi.

Korkuteli'nin yıllardır muhalefet partisi ile yönetildiğini, su ve yol sorununun halen çözülmediğini anlatan Akdeniz, seçilmeleri halinde uygulamaya koyacakları projeleri hakkında bilgi verdi. Gençlik merkezi, hayvancılık ve mantarcılık konusunda yeni girişimlerde bulunacaklarını dile getiren Ak Parti adayı Akdeniz, "Biz efendi değil hizmetkar olmaya talibiz" şeklinde konuştu. (FOTOĞRAFLI)