MUĞLA’nın Bodrum İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un, 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin Bodrum aday olacağı, miting gibi bir toplantıyla açıklandı. Kocadon, "Bugün CHP Bodrum’da kavga bekleyenlerin hüsrana uğradığı gündür" dedi.
Yerel seçimlerde Mehmet Kocadon’un CHP’nin Bodrum Belediye Başkanlığı için aday olacağının açıklanacağı ilçe binasındaki toplantı, yoğun ilgi yüzünden caddede yapıldı. Miting gibi toplantıya, Mehmet Kocadon, yardımcısı olacağını açıkladığı Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan, Bitez Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Çömez, Yalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Altındağ, Turgutreis Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Dinçberk, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve çok sayıda Bodrumlu katıldı. Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Mehmet Kocadon’un belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.
Daha sonra söz alan Mehmet Kocadon, bugüne kadar kendisine destek verdikleri için Bodrumlular’a teşekkür ederek, "Bugün CHP Bodrum’da kavga bekleyenlerin hüsrana uğradığı gündür. Bu seçimde de en büyük dersi yine Bodrum verecek. Çünkü biz koşulsuz, pazarlıksız bu makamlara geldik. Bodrumlular rahat olsun. Çünkü kimseye verilmiş bir sözümüz yok" dedi.