KİLİS'te, AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Erdoğan varsa, bizde varız' kampanyası kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri için açılan hesabına bağış yapıldı.
Kampanya kapsamında Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ve partililer ile vatandaşlar, bağış için Ziraat Bankası'na gitti. Kampanya için bankaya aileleri ile birlikte gelen çocuklar da, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın hesabına yatırdı.
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, kentin güzide insanları ile birlikte Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için açılan kampanya destek verdiklerini belirterek, "Bayanlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız erkeklerimiz hep beraber kampanyaya destek olmak için buradayız. Bizim burada asıl gayemiz özellikle Suriye’yi yakından izliyoruz, yakından görüyoruz. Handikapları çok ciddi şekilde en zor şartları yaşayan il olarak Kilis olarak biz bulunuyoruz. Bu bölgede Türkiye’nin daha güçlü olabilmesi için daha iyi lider olabilmesi için daha önce ülke olabilmesi için refah seviyesi yüksek, demokrasisi gelişmiş, daha güçlü bir Türkiye için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Bu nedenle kampanyaya gerek maddi yönden gerekse manevi yönden gerekse çalışma yönünden olmak istiyoruz. Bu kampanyaya destek veren emeği geçen tüm Kilis halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Açıklamanın ardından bağış yapan partililer, bankadan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI