CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da partisinin sağa kaydığı eleştirilerine “Yok efendim" diye karşılık verdi. Kılıçdaroğlu, partili gençlerin havalimanında yaptığı doğum günü sürprizinde pastasını, “Yolsuzlukların olmadığı bir Türkiye için" dileğiyle kesti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaaroğlu, partisinin Antalya il başkanlığınca yarın düzenlenecek aday tanıtım törenine katılmak için saat 17.00'de kente geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ı Antalya Havalimanı'nda, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın aralarında bulunduğu sınırlı sayıda partili ve belediye başkan aday adayı karşıladı. Cumartesi günü saat 13.00'de düzenlenecek tören için cuma akşam saatlerinde kente gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi gizli tutuldu.
DOĞUM GÜNÜ PASTASI
CHP Lideri Kılıçdaroğlu için partili gençler havalimanı VIP çıkışında doğum günü sürprizi yaptı. Partili gençler CHP Lideri Kıçıdaroğlu'nun 65'inci doğum gününü pasta keserek kutladı. 17 Aralık 1948 doğumlu olan Kılıçdaroğlu, sürpriz için teşekkür etti ve “Güzel Türkiye için, yolsuzlukların olmadığı bir Türkiye için, herkesin aş, iş sahibi olduğu bir Türkiye içinö dilekleriyle pastasını kesti.
Havalimanı çıkışında soruları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye yeni katılımlar nedeniyle düzenlenecek tören için Antalya'da olduğunu belirterek, ortamın uygun olması halinde adaylar ve aday adaylarıyla görüşebileceğini kaydetti. Pazar günü parti meclisi toplanacağını ve 400'e yakın adayın belli olacağını kaydeden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Antalya Büyükşehir adayı da bu listede var mı?" sorusuna, “Bilmiyorum. Arkadaşlar şu anda çalışıyorlar" diye karşılık verdi.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mansur Yavaş hakkında “Mansur Bey düzgün bir siyasetçi, yetenekli, çalışkan bir siyasetçi, kendisini kanıtlamış bir siyasetçi. Mansur Beyle beraber olmaktan mutluyuz" diyen Kılıçdaroğlu, partinin sağa kaydığı eleştirilerine ise “Yok efendim, yok efendim" diye karşılık verdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havalimanından partili belediye başkanlarıyla yapacağı toplantı için Ramada Plaza Otel'e geçti. Kemal Kılıçdaroğlu'nu otelde AK Parti'nin kurucular kurulu üyesi olan ve 2004- 2009 yılları arasında AK Parti'den Antalya'da Kepez Belediye Başkanlığı yapan Erdal Öner karşıladı. Öner'in yarın düzenlenecek törende CHP'nin Kepez Belediye Başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.