'ŞİMDİ HARAMİLERİN İKTİDARINA SON VERME ZAMANI'
Kılıçdaroğlu, Bartın'da partisinin seçim bürosu açılışında konuştu. Ayrılığa izin vermeyeceklerini, 76 milyon yurttaşı kardeş gibi göreceklerini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:
"Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Düşüncesi ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, insan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır. O varlığın başımızın üzerinde yeri vardır. Ben hepinizi kardeş gibi görüyorum. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz, ama şimdi Cumhuriyet'i yeniden ayağa kaldırma zamanı, ama şimdi beraber olma, yolsuzluklara karşı durma zamanıdır. Ama şimdi kul hakkı yiyenlere karşı ortak mücadele etme zamanıdır. Şimdi yeni bir Türkiye zamanıdır. Şimdi 'temiz Türkiye istiyoruz' deme zamanıdır. Şimdi temiz siyaset isteme zamanıdır. Şimdi insana saygı duyma zamanıdır. Şimdi hiç kimseyi ötekileştirmeme zamanıdır. Şimdi haramilerin iktidarına son verme zamanıdır."
Konuşmasının ardından güvercin uçuran Kılıçdaroğlu, daha sonra kurdeleyi keserek seçim bürosunun açılışını yaptı. Seçim bürosunda partilelerle kısa süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Bartın'dan ayrıldı.