KAŞ merkez ve köylerinde vatandaşlarla buluşan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, "Hangi köye uğrasak yol, içme suyu ve elektrik sorunları var. İktidar 'Her yeri duble yollarla ördük' diye öğünüyor. Ama gerçekleri herkes görüyor. İşte bu nedenle şimdi köylümüzün, esnafımızın, turizmcimizin, yani tüm Antalyalı hemşerilerimizin zamanı" dedi.
Kemal Çelik, Kaş ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Manavgat ve Kaş'a havalimanı konusunu gündeme getirdiğinde kendisine eleştiriler yöneltildiğini vurgulayan Kemal Çelik, “Kaş bölgesinde konuştuğum tüm üreticilerimiz ihracata önem verilmesi gerektiğini söylüyor. Şu anda ürünler tırlarla sevk ediliyor, ama bölgeye yapılacak bir havaalanından kargoyla ürünler en kısa zamanda sevk edilebilir. Kaş'ta uygun yer yok denmiş. Karadeniz'de deniz doldurularak yapılıyor. Biz tarım alanlarına zarar vermeyen uygun bir yeri bulacağız ve çiftçilerimizin daha çok kazanması için havaalanı projemizi hayata geçireceğiz" dedi.
KÖYLER HİZMET ALAMADI
Korkuteli ilçesinden Kaş'a kadar hiçbir köye gereken hizmetin götürülmediğinin ortada olduğunu belirten Kemal Çelik, şöyle konuştu:
"İçme suyu, yol ve elektrik sorunlarına kimse eğilmemiş. Biz Büyükşehir'i yöneteceğiz ama ilk işimiz köylümüzün sorunlarıyla ilgilenmek olacaktır. Bunun için kadrolarımızı ve projelerimizi hazırladık. Bir arkadaşımız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybetti. Kaybettiği gerekçe ise değişmedi. Antalya'nın bütün projeleri Ankara'dan planlanarak geldi. Halkın gözünde iyi yapamadı ki kaybetti. Şu an ise Akaydın 5 merkez ilçe olan Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini iyi idare edemedi. Borçlu bir belediye haline getirdi. O zaman şimdi 'Bizim Zamanımız' diyoruz." (FOTOĞRAFLI)