KAYSERİ’de ilçe gezilerini tamamlayan MHP'nin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları bir araya geldi. Adaylar, ''MHP olarak sandığa ağırlığımızı koyacağız'' dediler.
Tuana restorantta gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Mete Eke, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özsoy ile diğer adaylar Levent Mete (Kocasinan), Kamil Karamete (Melikgazi), Erkan Kandemir (Talas), Dursun Aktaş (Pınarbaşı), Mehmet Özmen (Bünyan), Fatih Özdemir (Yahyalı), Mehmet Mankal (Develi), Halit Demir (Özvatan),  İbrahim Ünal (Tomarza), Zait Acı (Felahiye), Hamit Eser (Hacılar), Metin İnce (Yeşilhisar), Mehmet Varol (Akkışla), Osman Yıldız (Sarıoğlan), Aslan Topallı (İncesu) ve Mustafa Işık (Sarız) katıldı.
30 MART’TA HERŞEY DEĞİŞECEK
Medyaya adayları tek tek tanıtan MHP İl Başkanı Mete Eke, “Bu seçimlerde hem Türkiye’de hem de Kayseri’de büyük değişiklikler olacak ve Milliyetçi Hareket Partisi sandığa ağırlığını koyacaktır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özsoy da, “2 Kasım itibariyle seçim çalışmalarına start verdik. O günden bu yana 11 bin kilometre yol yaptık. 250 bin insanımızın elini sıktık. Bizler son sürat çalışmalarımızı sürdürürken, iktidar partisi ve diğer partiler daha adaylarını bile açıklamadı. İnşallah yerel seçimlerden çalışmamızın karşılığı olarak kazançlı çıkacağız” diye konuştu.