CEYHAN'DA ADAYLARA DESTEK İSTEDİ
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Adana programı kapsamında Ceyhan İlçesi'nde de partisinin mitingine katılıp, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ve Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk'e destek istedi.
Doğu ve Güneydoğu illerinden göç edenler ile Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Şahin Özbilen Mahallesi'nde düzenlenen mitingde kalabalığa hitap eden Bakan Yılmaz, "30 Mart Adana için bir milat olacak, bu bölgede yaptığımız yatırımların yanı sıra halkımızın da desteğini alarak Adana ve çevrelerinde halk belediyeciliğini başlatacağız" dedi
MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü'nün üç dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı yapmasından dolayı seçimlerde özellikle takip edeceği ilçelerden birinin Ceyhan olacağını vurgulayan Cevdet Yılmaz, şunları söyledi:
"Bu şehre girdiğimiz zaman yapılan hizmetlerin düzeyini gözlerimizle gördük. Yolların ne halde olduğunu, vatandaşın hizmet alma noktasında ne kadar geride olduğunu söylememize gerek yok. Gören göz görür zaten bunları. Fakat burada çok hizmet varmış gibi buradaki belediye başkanı büyükşehir belediyesi için aday olmuş, Adanalı kardeşlerim onun karnesine bakarak gereken cevabı vereceklerdir. Bundan hiç kuşkumuz yok, onu Adanalı hemşerilerime havale ediyorum."
Cevdet Yılmaz, Ceyhan'da yaşayan Bingöllü hemşerilerinin özellikle desteğini istedi.