KAHRAMANMARAŞ'ta, 95 sivil toplum kuruluşu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.
Kahramanmaraş'ta 95 STK'nın bir araya gelmesiyle oluşturulan Milli İrade Platformu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde basın toplantısı düzenledi. STK'lar yayınladığı ortak bildiride; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini kaydetti.
AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un da katıldığı basın toplantısında hazırlanan ortak bildiriyi Milli İrade Platformu Sözcüsü Adnan Alagöz okudu. Hizmetlerin sürmesi için Erdoğan'a destek olacaklarını belirten, "Türkiye’nin bu dönüşüm hikayesine, reform sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi bir Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı dik duran, Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi beyan ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI