ANKARA Altındağ İlçesi'nde bir cep telefonu bayisi hırsızlar tarafından soyuldu. İşyeri çalışanının ellerini arkadan kablo ile bağlayan hırsızlar para, laptop ve güvenlik kamerası görüntülerinin kayıt edildiği cihazı da aldıktan sonra kayıplara karıştı.
Altındağ Siteler Demirhendek Caddesi üzerinde bulunan cep telefonu bayisi soyuldu. İşyerini açmak için saat 07.30 sıralarında dükkana gelen işyeri çalışanı İrfan Şanlı'nın arkasından dükkana giren hırsızlar Şanlı'ya saldırdı. Şanlı'nın kafasına sopa ile vuran hırsızlar daha sonra bayılan işçinin ellerini arkadan kablo ile bağladı.
Hırsızlar işyerinde bulunan bir miktar para, laptop ve güvenlik kamerası görüntülerinin kayıt edildiği cihazıda aldıktan sonra işyerinin kepenkleri indirerek kayıplara karıştı. Şanlı'yı işyeri içerisinde elleri bağlı şekilde görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler tarafından elleri çözülen İrfan Şanlı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.