CHP Kumluca Belediye Başkan adayı İsa Güzel, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Altınyaka Köyü'nde portakal topladı, narenciye işçilerine yardım etti. Güzel, "Kumluca köyleriyle güzelleşecek. Hoşgörülü ve çalışkan insanların kenti Kumluca, emeğinin karşılığını alan, geleceğe umutla bakan ve her zaman güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent olsun diye buradayım" dedi.
CHP Kumluca adayı Güzel, Altınyaka Köyü ziyareti sırasında köy kahvesinde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. 'Her kapıyı çalıp, her gönüle gireceğiz' sloganıyla köy köy dolaştıklarını belirten Güzel'e, CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık ve kalabalık bir partili grup eşlik etti. İsa Güzel, CHP olarak köylünün, emeğin, alınterinin yanında olduklarını ve kul hakkı yemekten korkan, kul hakkı yiyenin yakasına yapışıp hesap soran bir anlayışı ülkeye ve Kumluca'ya yerleştirmek için çalışacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı seçilmesi durumunda her zaman çiftçinin yanında olacaklarını dile getiren Güzel, "Bugün sizlerle konuşmak, sorunlarınızı dinlemek, istek ve önerilerinizi almak için buradayım. Kumluca köyleriyle güzelleşecek. Hoşgörülü ve çalışkan insanların kenti Kumluca, emeğinin karşılığını alan, geleceğe umutla bakan ve her zaman güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent olsun diye buradayım" şeklinde konuştu.
PORTAKAL TOPLADI, YARDIMCI OLDU
Altınyaka Köyü dönüşünde bir narenciye bahçesinde çalışan işçileri ziyaret eden Güzel, burada bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında işçilerle birlikte bahçeye girip dalından portakal toplayan Güzel, sepet taşımalarına yardım etti. Bir süre işçilerle sohbet eden Güzel, köylü ve çiftçinin alınterlerinin tam karşılığını alabilmeleri, ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmeleri için mücadele edeceklerini, Kumluca'da bu amaca dönük çalışmaları hayata geçireceklerini anlattı. (FOTOĞRAFLI)