AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nde partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Sizler AK Parti'ye oy vermeye devam ederseniz, istikbalinize oy vereceksiniz çocuklarınızın geleceğine, refaha, kalkınmaya ve gelişmeye oy vereceksiniz, Türkiye'nin artık maceraya tahammülü yoktur" dedi.
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İl Başkanı Ahmet Uzer ile birlikte Karkamış İlçesi'ni ziyaret etti. Karkamış'taki seçim bürosunun açılışına katılan Çelik, yerel seçimlerin özellikle bu dönem için önemli bir seçim olduğunu ifade ederek, "Demokrasi hesap veren bir sistemdir. Seçimlerde bunun için büyük fırsattır. Biz iktidar partisi olarak hangi seçime girdiysek, karşımızdaki partiler ne kadar büyük olursa olsun, ne kadar zayıf olursa olsun, biz hep şunu söyledik; seçimlerde AK Parti olarak barış içinde seçim yapacağız, bizim seçim kampanyalarımız düğün bayram gibi olacak, karnaval gibi olacak ve halkımızın iradesi nasıl tecelli ederse biz o iradeye şapka çıkaracağız. Şimdi 30 Mart akşamı kim seçilirse, seçilsin o bizim büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanımız ve belediye meclis üyemizdir diyeceğiz. Biz o insanları bu duyguyla bu düşünceyle kucaklayacağız" dedi.
ERDOĞAN GİBİ LİDER 50 YILDA BİR GELİR
Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin 50 yılda bir geleceğini vurgulayan Hüseyin Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şimdi güneş varken yıldızlar görünür mü? İşte fark budur. AK Parti’nin Türkiye İçin Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için vatandaşımız biliyor. Erdoğan gibi bir lider dünyaya elli 50 bir gelir. İşte biz de özellikle bu seçimlerde liderimizin arkasında olacağız. Çünkü sizler AK Parti’ye oy vermeye devam ederseniz, istikbalinize oy vereceksiniz. Çocuklarınızın geleceğine, refaha, kalkınmaya ve gelişmeye oy vereceksiniz, Türkiye’nin artık maceraya tahammülü yoktur. İşte bu seçim de bir güven oylamasıdır. AK Parti’nin gümbür gümbür Türkiye’yi daha ileriye götürmesi herkesin yüreğini ortaya koyması lazım."
Fatma Şahin ise, "2002 yılından bu yana Başbakanımızın liderliğinde millete hizmet etme yoluna o kutlu yolculuğa çıktığımız andan itibaren hem Karkamış’ı, hem de tüm seçmenleri çok sevdik. Karkamış kardeşlik, Karkamış dostluk sevgi muhabbettir. Şimdi güneş Şubat güneşi, bizi böyle aydınlatıyor ama buradaki manzara bize 30 Mart'ta bize çok daha güzel bir güneşin doğacağını gösteriyor" dedi.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştiren heyet, yemek yedi.