ŞANLIURFA’da, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)büyükşehir ile merkez ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan Hür Dava Partisi İl Başkanı Lokman Yalçın, Ceylanpınar, Cizre ve Muradiye ilçe teşkilatlarına yönelik gerçekleşen taşlı ve molotoflu saldırıları kınadı.
HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ile merkez 3 İlçenin belediye başkan adaylarını düzenlenen basın toplantısında kamuoyuna tanıttı. Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, Haliliye ilçesinde Fevzi Kav, Eyyübiye'de Mehmet Kışlar ve Karaköprü'de İbrahim Halil Barlak'ın aday olduğu açıklanan toplantıda konuşan HÜDA PAR İl Başkanı Lokman Yalçın, bazı il ve ilçelerde teşkilatlarının hedef alındığını söyledi.
Teşkilatlarının taşlı ve molotoflu saldırıya maruz kaldığını, ancak kendilerinin bu davadan yılmayacaklarını anlatan Lokman, "HÜDA PAR olarak birçok il ve ilçede teşkilatımızı kurarak iyi bir mesafe kaydedip seçimlere hazırlanıyoruz. Bazı insanlar ve bazı kesimler bu çalışmadan ötürü rahatsız oluyorlar. Bu rahatsızlıklar partimize bağlı STK’lara ve parti ilçe teşkilatlarına molotoflu, taşlı ve bombalı saldırılarda bulunuyorlar. En son Ceylanpınar ilçe teşkilatımıza yönelik bir saldırı gerçekleşti. Parti yöneticilerine ve üyelerine yönelik saldırılar hala devam etmektedir. HÜDA PAR olarak bu saldırıların bizi yıldırmayacağını, aksine güç, kuvvet ve azim kazandırdığını söylüyoruz" diye konuştu.