MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Antalya'nın Demre İlçesi'nde partisinin Demre Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım'ın seçim çalışmalarına katıldı. Günal, "Bu yerel seçimlerde iktidara sarı kart göstermeli. Eğer vatandaş bu sarı kartı gösterirse, bu sarı kart erken genel seçimleri beraberinde getirecektir" dedi.
Demre esnafını ziyaret ederek adayları Ali Yıldırım için oy isteyen Antalya Milletvekili Mehmet Günal'ı, MHP seçim bürosuna gelişinde partinin İlçe Başkanı Alim Atabey ile kalabalık bir grup karşıladı. Günal, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye artık yerel seçim sürecine girdi. 30 Mart akşamı Demre'de, Antalya'da ve Türkiye'de çok şey değişecek. Demre'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecan adayımız Ali Yıldırım'a ve MHP'ye gösterilen ilginin eseri. Çünkü MHP'li bir belediye başkanı Demre'ye planlı, programlı bir hizmet getirecektir" diye konuştu.
AYAKKABI KUTULARINDA RÜŞVET PARASI
Bu seçimin Türkiye için bir dönemeç olduğunu dile getiren Günal, sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü Türkiye iyi yönetilmiyor. Ayakkabı kutularında rüşvet paraları bu iktidar döneminde görüldü. İlk kez, bir bakan başbakanını istifaya davet etti. Dış politika iflas etti. Atatürk'ün meclisinin kürsüsünden, 'Kürdistan halk hareketi lideri' ifadesi kullanılıyor. Türkiye bölünmenin, parçalanmanın eşiğinde. Bu nedenle, Ak Parti'ye oy veren vatandaşlarımız bir kez daha düşünmeli. Bu yerel seçimlerde, iktidara bir sarı kart göstermeli. Eğer vatandaş bu sarı kartı gösterirse, bu sarı kart erken genel seçimleri beraberinde getirecektir. Türkiye bu iktidardan, hukuksuzluktan, yolsuzluktan kurtulacaktır." (FOTOĞRAFLI)