İlker AKTAŞ/ SAMSUN, () - SAMSUN'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, partisinin ilçe başkanları, belediye başkanları ve partilileriyle bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, partisinin ilçe başkanları ve belediye başkanları ile toplantı yapmak için Samsun'a geldi. İl Başkanlığı'ndaki toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Kılıç, partililerle çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Samsun'a geldiğini söyleyerek, "Çalışmaların nasıl gittiği konusunda sohbet edip bilgi almak için Samsun’a geldik. Artık yaz dönemi geldi. Yaz döneminde belediye çalışmaları hızlanarak devam edecek. Bu noktada bizim Ankara’dan verebileceğimiz destekler, projelerin yürütülebilmesi noktasındaki yapabileceğimiz daha fazladan çalışmalar, belediye başkanlarımızın, arkadaşlarımızın, teşkilatımızın fikirlerini alacağız. Yazın bir seçim sürecine giriyoruz. Bununla alakalı olarak bazı değerlendirmeler yapacağız. Buradaki arkadaşlarımızla Ankara’da daha önce bir araya gelmiştik. Orada bazı projeler üzerinde çalışmıştık. Bu projelerin nasıl devam edebileceği konusunda fikir alışverişi yapacağız" dedi.
Bir basın mensubunun PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor ile ilgili sorusuna ise Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor kongresi pazar günü yapıldı. Emin Başkan yeniden seçildi. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Bu zamana kadar elimizden ne kadar destek geldiyse bunu Samsunspor’a verdik. Buradaki önemli husus, artık bütün şehrin bir araya gelip takımını en üst seviyede desteklemesidir. Bu noktadaki çalışmalarımız ve bazı destekler konusunda biz tabii ki çalışmalar yapacağız. Samsunsporumuzu geleceğe daha kuvvetli taşımamız için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor" diye konuştu. CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı çatı adayı ile ilgili sorulara ise Bakanı Kılıç, yanıt vermedi. İl Başkanlığı binasındaki toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

FOTOĞRAFLI