CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, toplu ulaşımda yapacakları 'geliş sizden, dönüş bizden' kampanyası ile Bursalıları uygun fiyata istedikleri yere ulaştıracaklarını söyledi.
Bursa Karacabeyliler Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Aydın Koca ve dernek üyeleri ile görüşen Necati Şahin, Bütünşehir Yasası ile ilk kez il sınırları içinde yaşayan tüm seçmenlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de oy kullanacağı bir seçim yapılacağını belirtti. Artık Büyükşehir'in Altıparmak'taki vatandaş ile Karacabey'in bir köyündeki vatandaşa da hizmet götüreceğinin altını çizen Şahin, bu yönüyle seçimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
Yapılan çalışmalardan vatandaşların memnun olmadığını söyleyen Şahin, 30 Mart'tan sonra herkesin memnun olacağı yönetim anlayışıyla hizmet vereceklerini ifade etti. Göreve gelince ilk hedeflerinin ulaşım ve su fiyatları olduğunu belirten Necati Şahin, “Bursa'da büyük yanlışlıklar yapılıyor. Bunların hepsini bir çırpıda halletmemiz imkânsız. Ama bunların hepsine el atarak yapılabileceğinin en iyisini Bursalıların önüne koyacağız. Biz vatandaşa hizmet etmek için geliyoruz. Ulaşımdan suya, kaçak yapıdan kentsel dönüşüme Bursa'nın kanayan yaralarına parmak basacağız. Artık Bursa'daki vatandaşlarımızın üzerinden bu kadar para kazanıldığı yeter" diye konuştu.
Belediyelerin bazı temel kamu hizmetlerinde kar amacı güdülemeyeceğini belirten Şahin, “Kamu hizmeti olan ve Bursalıların yaka silktiği ulaşımda artık 'dur' demenin vakti geldi. İnşallah 30 Mart itibarıyla 12 yaşına kadar ve 65 yaşın üzerindeki vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyacağız. 'Geliş sizden dönüş bizden' kampanyası ile de bir 'ilk'e imza atmayı hedefliyoruz. Artık Bursalıların yüzü gülecek" diye konuştu.