GAZİANTEP'te MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, beraberindeki partililerle birlikte CHP'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici'yi ziyaret ederek başarılar diledi.
MHP İl Başkanı Mehmet Doğan ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, öğleden sonra CHP İl başkanlığını ziyaret etti. MHP heyeti, burada CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici ile partililer tarafından karşılandı. MHP heyetine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Gökdağ, "Seçimin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. MHP İl Başkanı Doğan ise seçim sürecinin seviyeli ve kaliteli geçmesini temenni ettiklerini belirtti.
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, kendisini ziyaret eden MHP'li Aday Erzin'e teşekkür ederek, seçim sürecinde başarılar diledi. Ekici, "Sinema filmlerinde bile izlediğimizde böyle şeyler olur mu, dedirten gelişmeler yaşanıyor. Bunun için 30 Mart seçimlerinde desteğinizi bekliyoruz" dedi. MHP'li Aday Erzin ise Akif Ekici'ye teşekkür edip, "Seçim sürecinde sayın Ekici'ye başarılar dilerim. İnşallah istediğimiz gibi bir seçim olur" diye konuştu.