60 KİŞİ DAHA PARTİDEN İSTİFA ETTİ
Fethiye ile beldelerinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya destek vermek amacıyla yaklaşık 60 MHP'linin daha partisinden istifa etmesiyle, dünden bu yana istifacıların sayısı 100'e ulaştı.
Fethiye'de, daha önce MHP Muğla İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş Ercan Balcı, Ülkü Ocakları eski Fethiye Sorumlusu İsmail Tombak ve halen MHP Fethiye İlçe yönetimi ile kadın kollarında yer alan yöneticilerin de aralarında bulunduğu 60 kişi, bugün MHP'den istifa ettiklerini bildirdi.
İstifa edenlerden Ercan Balcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirerek, "Bizler geçen kongrede Muğla İl Teşkilatı olarak, Bahçeli'nin karşısında bir adayı destekledik. Sayın Bahçeli, bunu bir hesaplaşma olarak görmüş ve il başkanlığımızı kapatmıştır. Türkiye'de kendine muhalif ne kadar il ve ilçe başkanlığı varsa kapatmıştır" dedi. Balcı, Başkan Saatcı'nın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
GEÇİCİ AYRILIK
Fethiye Ülkü Ocakları Eski Başkanı İsmail Tombak da yıllardan bu yana bu davaya kendilerini adadıklarını, geçici olarak ayrıldıklarını söyledi. Tombak, "Biz partimizden istifa ediyoruz. Ülkücülüğümüz her zaman devam edecektir" dedi. Fethiye Belediye Başkanı Saatcı ise bu desteğin kendisine değil insanlık onuruna, insanlık gururuna ve mağdur duruma düşürülen insanlara verilen destek olduğunu kaydetti.