ŞANLIURFA Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, görevde bulunduğu 10 yıllık süre içerisinde kente en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyledi.
Yerel seçimlerde aday gösterilmeyen ve görevi yeni seçilecek isme devretmeye hazırlanan Ahmet Eşref Fakıbaba, bu sabah 10 yıllık görev süresince yaptıklarını düzenlediği toplantıyla anlattı. Yardımcıları ile birlikte çalışmalarını anlatan Fakıbaba, "10 yıl önce Şanlıurfa'nın temizliği en büyük sorundu. Öyle ki sokaklardan kadrolu eşeklerle çöp toplanıyordu. Bizim yaptığımız çalışmalar ile bugün Şanlıurfa, Türkiye'nin en temiz illeri arasında yerini aldı" dedi.
Kurdukları ekiple kente hizmet ettiklerini ve gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Fakıbaba, kendisinden sonra başkanlık koltuğuna oturacak kişinin de aynı gayret içerisinde olacağına inandığını kaydetti. 2004 yılında göreve başladığında belediyenin 193 milyon lira borcu bulunduğunu anlatan Fakıbaba, kendilerinin ise 30 Mart'ta belediyeyi 186 milyon borçla devredeceklerini dile getirdi. 

AL,ÖP(HK/İD) (FOTOĞRAFLI)