Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gittiği her yerde CHP ve MHP'lilerin kendisinden taleplerde bulunduğunu belirterek, "Herşeyi bizden istiyorlar. 'Allah aşkına bundan sonra kimden yatırım istiyorsanız, oyu ona verin artık' dedim. Yatırım bizim işimiz" dedi.
Seçim bölgesi Afyonkarahisar'ın ilçe ve beldelerinde partisinin belediye başkan adaylarına destek isteyen Bakan Eroğlu, bugün ilk olarak Düzağaç Beldesi'ne gitti. Eroğlu, gerçek milliyetçiliğin millete hizmet yaparak olacağını söyledi. Hükümetin icraatlarını anlatan Eroğlu, "Yolları böldük ama kalpler, gönülleri buluşturduk. Milliyetçilik 2 kilometrelik çevre yolu yapamamak değil milliyetçilik Afyonkarahisar'da 500 kilometre bölünmüş yol yapmaktır. Milliyetçilik 2 göleti yapamamak değil bin günde bin gölet yapmaktır. Milleti sevmek sadece Afyonkarahisar'da 71 baraj ve göleti yapmaktır" dedi.
Afyonkarahisar'a şimdiye kadar hangi bakan ve milletvekillerinin kendileri kadar hizmet verdiğini soran Bakan Eroğlu, bu ile en az 500 tesis yaptıklarını kaydetti.
Her gittiği yerde CHP ve MHP'lilerin kendisinden taleplerde bulunduğunu belirten Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli, kim gelirse gelsin. Onlardan herhangi bir şeyi talep edin bakalım, yapabilecekler mi? Buraya iğne kadar bir şey yapamazlar. Herşeyi bizden istiyorlar. 'Ya talepleri bana veriyorsunuz ama oyunuzu Kılıçdaroğlu'na veriyorsunuz nasıl oluyor bu' diye sordum. CHP'li kardeşlerimi seviyorum. Onları da kucakladım, MHP'li kardeşlerimi de. 'Allah aşkına bundan sonra kimden yatırım istiyorsanız, oyu ona verin artık' dedim. CHP'li kardeşlerim, MHP'li kardeşlerim yatırım bizim işimiz."

OB(SU/SS) (FOTOĞRAFLI)