ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'yi şantiye çevirdiklerini belirterek, "Bu istikrarımızı bozmaya izin vermeyeceksiniz ve 30 Mart seçimlerinde bunun cevabını en güzel şekilde vereceksiniz" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bugün memleketi Karaman'da iki temel atma törenine katıldı. İlk olarak kent merkezindeki Ayaktekke Meydanı'nda, sonrada Sarıveliler İlçesi Hükümet Meydanı’nda düzenlenen DSİ’ye ait göletlerin toplu temel atma törenine katıldı. Eşi Zeynep Elvan ile birlikte törenlere katılan Bakan Elvan, Ak Parti Hükümeti'nin Karaman'a yaptığı yatırımları anlattı. Bakanlığı'na ait kente yapılan yatırımlardan da söz eden Elvan, şunları söyledi:

"Biz yıllardır süren ve sürüncemede kalan yatırımlardan yana değiliz. Söz verip de yapamadığımız iş yok. Bizim ülkemizin, istikrara ihtiyacı var. Bakın son 12 yılda Türkiye’de hem ekonomik alanda, hem de siyasi alanda bir istikrar oluştu. Bu istikrar sayesinde Türkiyemizi şantiyemize çevirdik. Bu istikrarımızı bozmaya izin vermeyeceksiniz ve 30 Mart seçimlerinde bunun cevabını en güzel şekilde vereceksiniz. Sizin desteğiniz, güveniniz, sürdüğü müddetçe bizim size yapamayacağımız bir şey yoktur. İşte gerçek anlamda milli irade bu. Milli irade halkın iktidar olması. Ama milli iradeye karşı duranlar, milli iradeden rahatsız olanlar var. Hem içerde var, hem de dışarıda var. Onun için milli irade güçlü sesini 30 Mart’ta yükseltecek ve sandıkları patlatacak inşallah." 

Bakan Elvan, butona basıp temel atma törenini gerçekleştirdi. Ardında halkla sohbet etti. Elvan, törenin ardından Ankara'ya hareket etti.

SÖ(İA/SSA) (FOTOĞRAFLI)