EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, bakan olduktan sonra ilk ziyaretini memleketi Denizli’ye yaptı. Kent girişinde davul zurna eşliğinde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Zeybekci, "17 Aralık’ta yapılanlar bu ülkenin, bu milletin iktidarına vızıltı gibi gelir. Bir haftaya kadar siyasi tansiyon da düşer" dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bugün saat 11.00’de geldiği Denizli’de Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Ak Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak tarafından karşılandı. Davul zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılanan Nihat Zeybekci, Abalıoğlu Yem tesislerine giderek, işadamı Orhan Abalıoğlu ile görüştü.
'BUNLAR DOĞUM SANCILARI'
Zeybekci, Delikliçınar Meydanı’nda kendisini karşılayan yaklaşık 2 bin kişiye hitap etti.  Zeybekci’den önce Vali Abdülkadir Demir ile Belediye Başkanı Osman Zolan kürsüye çıkarak Zeybekci’yi kutladı, başarı diledi. Kalabalığa seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci şunları söyledi:
"17 Aralık’ta yapılanlar bu ülkenin, bu milletin iktidarına vızıltı gibi gelir.  Bunlara biz şöyle diyoruz 'yel dağdan ne koparır ki.' Biz dağ gibiyiz, Allaha şükürler olsun. Başbakanımızın liderliğinde dağ gibiyiz. Sizlerin duasıyla ve sizlerin destekleriyle göreceksiniz ki Türkiyemiz önümüzdeki haftadan itibaren herşeyiyle çok daha başka bir yere gidecek. Bunlar doğum sancıları. Demokrasimizin standartlarının bir noktaya gelmesinin sancıları, hukukun üstünlüğü ilkesinin evrensel standartlarda bir noktaya gelmesinin sancıları. Bir haftaya kadar siyasi tansiyon da düşer ve her şey normale döner."