TESK’İ DE ZİYARET ETTİ
CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i de ziyaret etti. İhsanoğlu ve Palandöken, yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından basın açıklaması yaptı. İhsanoğlu, "Ben bu görüşmeden dolayı çok mutlu oldum. İleri ki safhalarda çok daha verimli görüşmelerimiz temaslarımız olacaktır" dedi.
Verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden İhsanoğlu, "TESK Başkanı Sayın Palandöken beyefendiyle ve arkadaşlarıyla görüşmekten dolayı çok mutluyum. Çok verimli ve olumlu bir görüşme oldu. Kendisiyle Cumhurbaşkanlığı ile görüşlerimizi anlattık. Kendisi de Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu'nun hususiyetlerini anlattılar. Ülkemizde böyle bir teşkilatın çok önemli sosyal barışı ve hizmeti yürüten büyük bir kuruluştur. Ben bu görüşmeden dolayı çok mutlu oldum. İleri ki safhalarda çok daha verimli görüşmelerimiz temaslarımız olacaktır" diye konuştu.
"ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN DİYORUM"
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, "Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nu ziyaretinizden dolayı mutlu olduk. Türkiye ilk defa Cumhurbaşkanını halkoyu ile seçecek. Önemli bir şey. Ülkemiz için hayırlı olsun diyorum" açıklamasında bulundu.

FOTOĞRAFLI