Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin), () - DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Allah'tan korkmayanların Twitter'dan korkar hale geldiklerini görüyoruz" dedi.
DP Anamur Belediye Başkan Adayı Azime Özdemir ve Bozyazı Belediye Başkan Adayı Osman Kahvecioğlu'na destek vermek için Anamur'a gelen Gültekin Uysal, parti binasında açıklama yaptı. Çözüm süreci ve 17 Aralık operasyonlarından söz ederek hükümeti eleştiren Uysal, "Bugün ülkeyi yönetenler, oturdukları koltuklara muhaliftir. Bu ülkenin tarihine muhaliftir. Bu ülkenin kuruluş iradesine muhaliftir. Zihinlerinin muhalif olarak doğduğu kavramları benimseyebilme imkanları yoktur" diye konuştu.
HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ
Hazreti Mevlana'nın, 'Testide ne varsa dışına o taşar' dediğini söyleyen Uysal, şunları kaydetti:
"İşte bugün asıl niyetlerinin, çarpık zihniyetlerinin taştığı noktada Allah'tan korkmayanların, Twitter'dan, sosyal medyadan korkar hale geldiklerini görüyoruz. Allah'a ulaşmanın yolu olarak dini benimsemesi gerekenler, para pul, yol bulma olarak dini benimseyip, dini suiistimal etmişlerdir. Avrupa Birliği ile yürüttüğümüz müzakereleri yürütmekle görevli bakanın milletin değerleri ile inançları ile nasıl dalga geçtiğini görüyorsunuz. Oysa bilmiyorlar ki, bu millet yolsuzlukları, usulsüzlükleri görmezden gelebilir. Ama kendi değerlerini suiistimal eden dalga geçen insanları eninde sonunda alnını karışlayacaktır. Ayrıca bir zamanlar kaçacak delik arayan terörist başı Abdullah Öcalan, bugün fikir müzakeresi yapılır hale gelmiştir. Hükümet artık PKK ile koalisyon kurmuştur."

MÜ(AŞ/BK/CK) (FOTOĞRAFLI)