ZEYBEK OYNAYACAĞIZ
Ak Parti’nin Çatel Çeşme Oda Tiyatrosu yanındaki Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Bakan Nihat Zeybekci, 30 Mart’ın kendileri için en rahat seçimlerden biri olacağını ileri sürdü. “2004’te göreve talip olduğumuzda Denizli’de hiçbir icraatımız yoktu” diyen bakan Zeybekci, “Göreve geldikten sonra bu kenti Türkiye’nin vizyon şehirlerinden biri haline getirdik. Onlar, yaptığımız köprülü kavşaklardan birini dahi yapsalar insanları uyutmazlardı. Çok hizmet verdik. Yeter mi, yetmez. Millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçede seçimi kazanacağız. Denizli merkezde ve ilçelerimizde 30 Mart akşamı teker teker zeybek oynayacağız” dedi.
Zeybekci, ekonomik, sosyal ve kültürel olmak üzere hemen her alanda Türkiye’nin daha çok ilerlemesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, “2023 yılında Avrupa’nın en büyük üçüncü ekonomisinden biri olmak istiyoruz. Bir çok kurumumuz zaten dünyada ilk 3’te yer alıyor. Daha çok çalışacağız” diye konuştu. Konuşmasını ardından Bakan Zeybekci, beraberindekilerle açılışı yaptığı seçim koordinasyon merkezini gezdi.
KILIÇDAROĞLU’NUN BEZ AFİŞİNİ SALLADI
Bakan Zeybekci’nin seçim koordinasyon merkezini gezdiği sırada, yakındaki bir apartmanın ikinci katının penceresinden bir kadın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı bez afiş ile Türk bayrağı sallamaya başladı. Açılışa katılan Ak Partililer, kadına gülümseyip, 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı attı. CHP’li kadın ise, bir süre sonra pencereyi kapatıp, içeri girdi.
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, Bakan Zeybekci’nin yanı sıra Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de katıldı.
ZEYBEKCİ BABADAĞ’DA
Bakan Zeybekçi, buradaki törenin ardından Babadağ İlçesi’ne geçip, Kaymakam Nebi Çanga ile MHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ahmet Yümsek’i makamlarında ziyaret etti. Babadağ’da muhtarlar ile de toplantı yapan Zeybekci, Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndaki toplantı da partililere seslendi, “Babadağ’da adayımız Salim Demirezen ile Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Osmlan Zolan’a destek istiyorum” dedi.
Ferah IŞIK - Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, ()