Ferah IŞIK / DENİZLİ, () - DENİZLİ’de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Partili Osman Zolan, CHP ve MHP tabanından, cemaate gönül vermiş insanlardan da oy aldığını savunarak, "Tüm halkı kucakladım, kimseyle polemiğe girmedim. Denizli, Osman Zolan isminde ittifak yaptı" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki gündür makamında kutlamaya gelenleri kabul ettiğini, 10 gün daha kapısının kutlamaya gelenlere açık olacağını kaydetti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Zolan, seçim değerlendirmesi yaptı. Zolan, şunları söyledi:
"Seçim kampanyasını çok sağlıklı yürüttük. Ege kentinde AK Parti’nin yüzde 45.3 oranında oy alması kolay değil. Tüm halkı kucakladım, kimseyle polemiğe girmedim. Denizli, Osman Zolan isminde ittifak yaptı. Belli kesimi eleştirirseniz, seçimden sonra toplumun her kesimini kucaklamanız mümkün olmaz. Ben sadece AK Partili'lerin başkanı değilim, Denizli’nin başkanıyım. Denizli’nin 964 bin olan nüfusunu kucaklamaya çalıştım. 5 yıl boyunca da hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan halka eşit davranıp, sadece hizmet edeceğim."
Osman Zolan, CHP ve MHP tabanı ile cemaate gönül vermiş olan insanların da oyunu aldığını savundu.

FI(İÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)