Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Dilek Hatipoğlu ve DBP PM üyesi Hakkari il Eş Başkanı Miraz Çallı ile bir grup partili, HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı  Selahattin Demirtaş'ın Ziraat Bankasındaki bağış hesabına 10'ar TL yatırdı.
DBP Hakkari il Eş Başkanı Miraz Çallı, HDP Hakkari il Eş Başkanı Rahmi Temel, Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çeftçi ile bir grup partili, HDP Eş Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın seçim kampanyasına destek için bankadaki hesabına para yatırdı. Bağış yapılan Ziraat Bankası önünde bir açıklama yapan DBP PM üyesi ve Hakkari  İl Başkanı Avukat Mustafa Miraz Çallı şunları söyledi:
"Bildiğiniz gibi cumhurbaşkanlığı seçiminde çok haksız bir rekabet var. Sermayenin iki farklı adayı aynı zamanda hazineden halkın trilyonlarca parasını alan 3 partinin adayı.  Diğer yandan sırtını halka yaslayan, hazineden yardım alması engellenen, dürüst aday Hakkari Milletvekili Sayın Demirtaş var. Biz hırsızlara, bu haksızlığa karşı 10 TL'lik bağışlarımızla halk olarak, halkın adayı Sayın Demirtaş’ın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız ve herkes alın teri helal paraları ile bağışlarda bulunacak."
FOTOĞRAFLI