Birkan YILDIZ / ANKARA,() - CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Beşiktaş Onursal Bakanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirttiği Süleyman Seba'nın spor camiasında sembol bir isim olduğunu dile getirdi. Süleyman Seba'nın her zaman saygıyla anılacağını kaydeden Gül'ün mesajı şöyle:

"Süleyman Seba; beyefendi duruşu, yapıcı ve müspet yaklaşımı, etik değerlere verdiği önem, insana ve rakiplerine duyduğu saygı, onlarla kurduğu sıcak ilişkilerle tüm spor camiasında sembol olmuş, taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış örnek bir kişilikti. Bütün hayatını Beşiktaş’a ve Türk sporuna adayan Süleyman Seba, sadece kendi kulübüne hizmet etmemiş, Türk sporuna da çok değerli katkılarda bulunmuştur. Eylemleri ve söylemleriyle sporun bir dostuk ve kardeşlik olduğunu ortaya koyan Süleyman Seba, her zaman saygıyla hatırlanacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, Beşiktaş Kulübü’ne ve tüm spor camiasına taziyelerimi iletiyorum."